Годишен хороскоп за 2021 за земните зодии - Телец, Дева и Козирог


Годишен хороскоп за 2021 за земните зодии - Телец, Дева и Козирог
Снимка: iStock/Guliver

ЗА ТЕЛЕЦ

Началото на новата година ще ви зарадва с огромна придобивка. Ще се радвате на достатъчно средства за добър живот и няма да имате притеснения от финансов характер. Може да се каже, че януари ще бъде един изключително успешен месец за вас както в професионално отношение, така и в личен план. Единственото, което се изисква от вас, за да подсигурите успеха си, е да бъдете изключително активни. В края на месеца ви очаква вдъхновяващо приключение.

През февруари ще продължите победния си ход. Тогава очаквайте сериозно струпване на събития, задължения и отговорности. Предстоят ви много срещи и общуване с интересни и важни хора. От ефективността на комуникацията ви ще зависи придвижването ви по професионалната стълбица нагоре. В края на месеца е добре да наблегнете на дейности, свързани с оказването на помощ.

Март ще изисква от вас бързи действия. Ще имате възможност да сбъднете ваша отдавнашна мечта. Средата на месеца е подходящо време да се отървете от ненужните неща в живота си. В края на март сдържайте емоциите си, за да не станат те ваши врагове.

Април ще е наситен месец, в който ви очакват много командировки и преговори. Добрата ви работа може да ви осигури безоблачно бъдеще. Не пропускайте своя шанс. Успех ще имат онези от вас, които се занимават с издателска дейност или ПР. В края на месеца може да си подарите няколко дни уединение.

През май не се очакват сериозни промени в живота ви. Това е време за анализ и равносметка. Заемете се с разчистване - както в буквален, така и в преносен смисъл. Няма причина да поддържате отношения, които ви носят само тъга. През втората половина на месеца ще сте достатъчно дисциплинирани, за да започнете работа по многообещаващ проект в областта на технологиите.

През юни ви очаква добра новина, свързана със семейството. Някои от вас ще могат да осъществят отдавна планиран ремонт или да обновят домакинските уреди. През този месец грижата за дома и семейството ще са на първо място. В края на юни се пазете от загуба.

Юли ще ви изненада с непредвидени препятствия. Възможни са непланирани финансови разходи. Пазете се от загубата на скъпа вещ или от обир. Възможни са и разходи, свързани със здравословното ви състояние. Бъдете внимателни с приема на лекарства и не злоупотребявайте с алкохол.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

НАУЧЕТЕ ТУК ЗА ОГНЕНИТЕ ЗОДИИ - ОВЕН, ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ!

ЗА ДЕВА

Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. През януари ще трябва бързо да превключите на работна вълна. Доверието към вас е голямо - хубаво е да го оправдаете. От голяма полза и помощ ще ви бъде вашето безкрайно въображение. Не се колебайте да го използвате и ще ви бъде по-леко. От 30 януари до 21 февруари Меркурий е ретрограден. През този период не предприемайте нови начинания, избягвайте пътуванията и не купувайте техника.

Февруари ще ви върне към довършването на неизпълнени задачи. Отнесете се отговорно към тези дейности - тяхното приключване ще е полезно за вас. В последните дни на месеца бъдете внимателни - може да се появят изненадващи разходи. Пазете парите си и скъпите вещи.

Март е месец, който да посветите на грижата за любимите си хора. Положените усилия ще допринесат за формирането на устойчива хармония в семейството ви - а какво по-важно от това? Това е време, в което да мечтаете и да прокарвате път към изпълнението на желанията си.

Април е време, в което да се погрижите за себе си. Тогава може да си позволите да сте повече егоисти и да се стремите към преследването на личните ви цели. От средата на месеца до края му ви очаква незабравим период на щастие.

През май ще имате възможност да се издигнете на по-високо ниво в професионалната сфера. Ще е необходимо да положите сериозни усилия, но нищо хубаво не става даром. Не се колебайте да сте изключително активни и да покажете всичките умения, на които сте способни.

От 30 май до 23 юни Меркурий отново започва ретроградно движение. През този месец не разчитайте на успешното развитие на преговори. Вероятни са забавяния на пратки, проблеми в комуникацията и технически сривове в работата на различни уреди и машини. Бъдете внимателни при пътувания.

Юли ще ви зарадва с положителна активност в делата и общуването ви. Очаква ви силен тласък във всички начинания. Блестящите ви идеи ще имат своите поддръжници. Месецът е подходящ за началото на всякакъв вид творчески проекти.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

ЗА КОЗИРОГ

Очаква ви положителна, интересна и много динамична година. Още през януари ще усетите началото на сериозните промени, които ще преминат през живота ви. Вместо да им се противопоставяте, намерете начин да се адаптирате към тях. Така няма да загубите ценно време и усилия.

През февруари ще трябва да проявите честност и праволинейност в действията си. Всеки опит за манипулиране на събитията може да ви струва прекалено скъпо. Що се отнася до личния ви живот - не забравяйте за отговорностите, които носите.

През март няма да имате време за тъга. Събитията ще се развиват толкова бързо и светкавично, че искате или не - ще трябва да се включите активно в тях. Това ще ви осигури висок тонус, а оттам и повишено самочувствие.

Април месец е за започването на нов проект. Проучете добре възможностите и нишите, в които бихте могли да се впишете. Тогава ще ви е необходим повече кураж и вяра във вашите способности.

Май ще подложи на изпитание вашата дисциплина и умението ви да следвате дадена цел. Каквото покажете тогава като способности - това ще се резултатите от вашата работа в следващите месеци.

През юни е добре да се опитате да се отпуснете и да не мислите за прекалено сериозни неща. Това е добро време за вашата почивка.

През юли е добре постепенно да се възвърнете към работния ритъм, но без да се преуморявате и пренатоварвате. Месецът е добър за сключване на брак или годеж.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама