Какво се случва с Елена? Редакторката с опасни заплахи към конкурентките ѝ (ВИДЕО)


Какво се случва с Елена? Редакторката с опасни заплахи към конкурентките ѝ (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Високо напрежение! Така може да бъде определено поведението на една от претендентките за сърцето на ергена Евгени - Елена. Във вчерашния епизод на риалитито зрителите станаха свидетели на дръзка провокация от страна на редакторката, която се закани, че ще преследва музиканта дори да не спечели формата и пианистът избере друга.

Вижте още: Микаела за кошмара от детството ѝ: Захлупваха ми кофа за боклук на главата (ВИДЕО)

"А какво ако той си тръгне под ръка с някоя от вас, но аз остана убедена, че е направил грешка и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя, да знаете!", закани се Елена пред останалите полуфиналистки.

"Няма да се откажа! Това, че една игра свършва, не означава, че животът не продължава. Няма да позволя да изпусна още един такъв човек в живота си, както искайте го приемайте", категорична бе тя.

Най-големият враг на Елена в имението на любовта - Валерия, определи намеренията на редакторката за нагло навлизане в личното пространство.

Евгени, от своя страна, веднага се заинтересува как точно е решила да процедира Елена, ако не избере нея на финала, а тя отвърна, че би опитала да проведе телефонен разговор с него няколко месеца след големия край на риалитито.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама