Микаела за кошмара от детството ѝ: Захлупваха ми кофа за боклук на главата (ВИДЕО)


Микаела за кошмара от детството ѝ: Захлупваха ми кофа за боклук на главата (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Във вчерашния епизод на  "Ергенът", Микаела си спечели романтична среща с Евгени. Участничките трябваше да отговарят на въпроси, свързани със семейството на пианиста. При грешен отговор конкурентките разбиваха порцеланови сърца една на друга. На финала студентката по право победи Валерия.

Вижте още: Андреа с нова песен, посветена на нещастната ѝ любов с Кобрата (ВИДЕО)

Наградата на Микаела беше разходка с ергена из тесните улички на Бодрум. Срещата им завърши с романтична вечеря на брега на морето. Студентка по право събра смелост и разказа на Евгени шокиращи събития от детството си.

"Аз знам какво е да си аутсайдер - бях с къса коса като момче, с една вежда и доста по-пълничка, отколкото съм сега. Бях грозното патенце - това не се нравеше на съучениците ми и те доста ме тормозеха в училище и ме изключваха от техните групички. Заключвали са ме в тоалетната, преследвали са ме след училище да ме заплашват. Влизам в класната стая и ми захлупват кофа за боклук на главата. Крадяха ми парите. Влизам в стаята и започват да ме замерват с химикали - не можеш да си представиш колко садизъм има в тези деца", сподели красивата студентка по право.

Именно тормозът, на който е била подложена като дете, вдъхновява Мика да запише специалността си, за да може да помага на други хора, които са станали жертва на жестокост.

Тази болезнена изповед на Микаела изключително силно докосна не само зрителите, но и Евгени.

Вижте още: Миро с турне в страната, ще пее най-големите си хитове

"Много е красива - и отвътре и отвън" - каза пианистът. - "Все повече го разбирам. Промени ми мнението. Късно я откривам Мика, но вярвам, че за всяко нещо си има време.", сподели още ергенът. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама