Камерън Диас се завръща на екран


Камерън Диас се завръща на екран
Снимка: Getty Images

Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2018 г., ще участва заедно с Джейми Фокс в екшън комедията "Back in Action" на Netflix.

Проектът събира отново Диас и Фокс, които са работили заедно по спортната драма от 1999 г. "Any Given Sunday" и римейка на "Ани" от 2014 г., който беше последната филмова роля на Диас преди "пенсионирането" ѝ, съобщи "Variety".

Фокс пусна съобщение в Twitter, където сподели аудиозапис от телефонен разговор с Диас, която сякаш не може да намери думи, за да каже на света, че се завръща на екран. "Не знам как да го направя, разбираш ли?", казва тя. Затова Фокс привлича човек, който знае някои неща за завръщането на работа, след като човек е решил да се отдаде на продължителна почивка: Том Брейди, който по-рано тази година се оттегли от НФЛ, за да се присъедини отново към "Тампа Бей Бъкейнърс" 40 дни по-късно. "Говорих с Джейми и той каза, че имаш нужда от няколко съвета как да излезеш от пенсия, казва Брейди. "Аз съм сравнително успешен в излизането от пенсия."

Диас потвърди новината в своя Instagram Story, като написа: "Джейми Фокс, само ти можеш да ме върнеш в действие!!! Нямам търпение, ще бъде страхотно!"

Сет Гордън ("Ужасни шефове") е режисьор на филма по сценарий, който е написал заедно с Брендън О'Брайън ("Съседи"). Подробностите за сюжета се пазят в тайна. По думите на Фокс продукцията се очаква да започне по-късно тази година.

Фокс е изпълнителен продуцент на "Back in Action" заедно с Датари Търнър, О'Брайън и Марк Макнеър. Продуценти са Бо Бауман ("Central Intelligence") за Good One Productions и Гордън чрез Exhibit A.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама