Кевин Спейси се завърна в Холивуд (ВИДЕО)


Кевин Спейси се завърна в Холивуд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Кевин Спейси отбеляза завръщането си в Холивуд с пикантно превъплъщение в ролята на наемен убиец.

Повече за филма

64-годишният актьор от "Американска красота", който през юли 2023 г. беше оправдан по обвиненията, че е извършил сексуално посегателство над четирима мъже, получи ролята на убиец в трилъра " Peter Five Eight", като трейлърът на филма показва как героят му се отървава от труп, държи с нож ужасена жена и нарича себе си "паднала душа".

В трейлъра се вижда още как убиецът, изигран от Кевин прекарва нощта с жена на име Бренда, изиграна от 64-годишната Ребека де Морни и застрелва мъж посред бял ден.

Слоганът на филма, чийто сценарист и режисьор е Майкъл Зайко Хол, гласи: "В този град нищо не е такова, каквото изглежда".

Обвиненията срещу него

Спейси беше оправдан за предполагаемите сексуални посегателства на 26 юли миналата година, когато съдебното жури в Кралския съд в Саутуърк, Лондон се произнесе, че актьорът е невинен по всички обвинения.

На стълбите на съда след произнасянето на присъдата актьорът от "Обичайните заподозрени" заяви: "Предполагам, че мнозина от вас могат да разберат, че ми е много трудно да се справя с това, което току-що се случи днес. Но бих искал да кажа, че съм изключително благодарен на съдебните заседатели за това, че отделиха време да проучат внимателно всички доказателства и всички факти, преди да стигнат до своето решение. Смирен съм пред днешния резултат".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама