Кои музиканти ще ни веселят в Новогодишната нощ на пл. Батенберг


Кои музиканти ще ни веселят в Новогодишната нощ на пл. Батенберг
Снимка: iStock/Guliver

За 19-ти пореден път Българската национална телевизия и Столична община организират празничния концерт-спектакъл "Сцена под звездите" на площад "Княз Александър І". Традиционното събитие ще подари незабравима Новогодишна нощ на софиянци и гостите на столицата.

Камерите на обществената медия ще направят съпричастни към празника на открито и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев. Те ще внесат непосредственост, хумор и динамика в шоуто, за да превърнат новогодишната нощ в незабравимо преживяване.

Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата. Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български изпълнители.

Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група "Акага", Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група "Сигнал" и Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Всяка година в мащабната проява се включват повече от 20 000 души, а заедно с тях, празнуват още над 1 милион зрители пред телевизионните екрани.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама