Кои звезди печелят най-много от реклами в Instagram?


Кои звезди печелят най-много от реклами в Instagram?
Снимка: Getty Images/Guliver

Дуейн Джонсън Скалата е един от най-популярните и обичани актьори в Холивуд. Впечатляващите му изяви спечелиха сърцата на публиката, още когато се състезаваше в Световната федерация по кеч. Актьорската му кариера е също толкова успешна – Скалата участва в редица високобюджетни продукции на американското кино и е едно от най-известните лица от екрана.

Освен безспорния си актьорски талант, здравенякът умее да печели от своята популярност – той е натрупал богатство от 800 милиона долара, както от изявите си на екрана, така и от рекламни ангажименти и спонсорирани публикации в социалните медии. A най-впечатляващото е, че неговото състояние се е удвоило за по-малко от година.

Не е изненада, че Скалата е и един от най-добре платените актьори в Холивуд и печели десетки милиони за участието си във филми. Освен това има собствена компания за текила, наречена Teremana Tequila. Притежава и собствена лига по американски футбол, за която е платил 15 милиона долара.

Колко му плащат за публикация в Instagram?

Скалата е все по-успешен бизнесмен, но и популярността му расте – последователите му в Instagram се увеличиха със 76 милиона през изминалата година.

Мускулестият американец е желано рекламно лице на спортни стоки, енергийни напитки и др.

Той печели по 1,71 млн. долара на спонсориран пост в Instagram, което го превръща в петата най-добре платена знаменитост в платформата. В момента харизматичният актьор има впечатляващите 326 милиона последователи в социалната мрежа, като само 4-ма души получават повече от него за рекламни публикации. През 2020 г. Скалата дори успя да се превърне в най-скъпоплатеният инфлуенсър.

НАУЧЕТЕ ТУК КОИ СА НАЙ-СКЪПОПЛАТЕНИТЕ ИНФЛУЕНСЪРИ В INSTAGRAM

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама