Криско ще бъде жури в X Factor


Криско ще бъде жури в X Factor

Един от най-популярните рап изпълнители в България – Криско, ще бъде част от журито в четвърти сезон на X Factor.

Изпълнителят на хитовете "Било кво‘т било“, "Видимо доволни“ и "Шапка ти свалям“ и много други, ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от впечатляващото шоу в ефира на НОВА.

"Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители“, коментира провокативният изпълнител, който ще коментира, критикува и разбира се, окуражава новите претендентите.

Освен като изпълнител, през последните години Криско се развива и като продуцент на популярни български звезди, сред които се нарежда и успешният му проект с Мария Илиева. Сред взривяващите музикални парчета на рапъра е и продуцираната от него песен на една от фаворитките в трети сезон на X Factor - Гери Никол. Само за броени дни "Ела и си вземи“ на свой ред се превърна в истински хит, превземайки музикалните класации.

Рап звездата ще се появи за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама