Лара Фабиан откровено за успеха и живота си


Лара Фабиан откровено за успеха и живота си

Прочутото брюкселско кафене "Витамер" било превърнато в снимачна площадка. Журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев снимат документален филм за Лара Фабиан. Най-продаваната белгийска певица разказва спомени от детството си в Италия. Говори откровено за успеха на хитове като "Обичам те“ и "Адажио“, трудните периоди в кариерата и личния си живот.

Би Ти Ви ще излъчи филма седмица преди дългоочакваните два концерта на звездата на 22 и 23 октомври в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

"Чувствам се щастлива. Да се докоснеш за първи път до една нова публика е винаги вълнуващо“, споделила Фабиан пред Тошев.

Лара Фабиан днес живее в Брюксел заедно със семейството си – съпруга си Габриел ди Джорджио, който е италиански фокусник, и дъщеря си Лу. Габриел придружил съпругата си по време на снимките на документалния филм, но отказал да застане пред камерата на "НепознатиТЕ“.

"Това е филм за нея, нали?“, отговорил риторично Джорджио на поканата на Тошев да застане от другата страна на камерата и предпочел да наблюдава дискретно снимачния процес.

За разлика от други известни артисти, Лара Фабиан е нямала никакви претенции към българския екип. Тя е била достатъчно търпелива по време на снимачния ден. Неотлъчно до нея е била личната й асистентка Анна.

"Щастлив съм, че се съгласи на тази авантюра,- казал Георги Тошев след завръщането си от Брюксел,- Фабиан е известна, че много рядко дава интервюта. Това ще бъде един от малкото случаи, в които тя откровено говори за личния си живот.

С кои световни звезди е направила дует певицата, за какво е мечтала като дете и как се справя с предизвикателството да бъде работеща жена и грижовна майка, какво е подготвила за българските си почитатели, ще научат зрителите на Би Ти Ви в средата на октомври.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама