Лейди Гага е неузнаваема в новата си роля (СНИМКИ)


Лейди Гага е неузнаваема в новата си роля (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Появиха се първи кадри от снимачната площадка на филма "Къщата на Гучи", в който Лейди Гага си партнира с Адам Драйвър. Двамата се превъплъщават в Маурицио Гучи и Патриция Реджани - собственикът на модния бранд GUCCI и неговата съпруга.

Както сами можете да видите, 34-годишната певица е много различна. Тя е с къса кестенява коса и бретон. Визията ѝ предизвика одобрителни коментари в социалните мрежи.

Базиран на книгата "Къщата на Гучи: Сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност", криминалният филм разказва за Реджани, която е осъдена за заговор за убийството на Гучи. Модният бос е застрелян пред офиса му в Милано през 1995 г., а бившата му съпруга е осъдена на 29 години затвор за организиране на покушението.

Процесът предизвиква голям медиен интерес, а Реджани става известнa като "Черната вдовица". Дъщерите ѝ искат да бъде отмененa присъдата, твърдейки, че мозъчният ѝ тумор, с който е била диагностицирана няколко години по-рано, е повлиял на личността ѝ.

В момента филмът се снима в Италия и трябва да излезе през ноември 2021. В лентата участват още Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Джаред Лето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама