Лейди Гага се завърна с нов албум (ВИДЕО)


Лейди Гага се завърна с нов албум (ВИДЕО)
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Мултиплатинената изпълнителка и носител на "Грами", Лейди Гага, представи дългоочаквания си 6-ти албум "Chromatica" с 16 нови трака и зашеметяващи колаборации.

Още с премиерата си новият албум се нареди под #1 в класациите на iTunes в 58 държави.

С "Chromatica" Гага отново заема поп трона си и предлага лятното поп-денс бягство, от което светът се нуждае точно сега. И този път тя не пропуска да разкаже за чувствата си. Много моменти в албума хвърлят суров, честен поглед върху живота ѝ.

"По-добре да съм суха, но поне съм жива", пее звездата в дуетното си парче с поп дивата Ариана Гранде – "Rain On Me". И отнесено към ситуацията в света в момента, този трак внася позитивизъм и провокира мисли за благодарност за това, което имаме, въпреки обстоятелствата. Парчето е най-големият дебют на 2020 г. в Spotify, след като директно се изстреля до #1 в Global Spotify Chart и в класацията на САЩ. Парчето е рекордьор в историята на Spotify като най-стриймваното за ден парче-колаборация на артисти-жени.

Сред колаборациите в албума са и съвместните парчета на певицата с момичешката #1 K-Pop група Blackpink ("Sour Candy") и с дългогодишния ѝ приятел Елтън Джон ("Sine From Above"). Парчето-колаборация с Blackpink вече е #1 в iTunes в 53 страни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама