Лейди Гага: Искам да помагам, брак и деца (СНИМКИ)


Лейди Гага: Искам да помагам, брак и деца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Лейди Гага украси корицата на майския брой на сп. InStyle и даде откровено интервю за изданието, в което говори за психическите си проблеми и нейните бъдещи планове, включващи брак и деца.

"Много съм благодарна за това, в което съм участвала. Всички тези артистични преживявания ме направиха това, което съм днес", казва 34-годишната Стефани Джоан Анджелина Джерманота, както е истинското ѝ име.

Преди време певицата разкри, че е преживяла "психотичен срив" заради неизлекувана травма, причинена от изнасилване на 19-годишна възраст.

"Чувствам се сякаш: "Знаеш ли какво, Гага? Знаеш ли какво, Стефани? В болест и здраве аз съм с теб и ще държа ръката ти, независимо какво ни предстои", споделя звездата.

"Мисля, че ми отне известно време да скърбя за нещата, които са ми се случили. Не можех да се сърдя на себе си за това колко време ми трябваше. Бях депресирана... Когато пазарувах в магазина, виждах списания с мои снимки: "Е, изглеждам сякаш всичко е наред". Но всъщост не бях, чувствах се ужасно и целият свят дори не подозираше", казва Гага пред  InStyle.

В крайна сметка тя е диагностицирана със състояние на хронична болка, познато като фибромиалгия. Лечението ѝ включва лекарства и терапия, които са ѝ помогнали да се фокусира върху бъдещето.

Както сама споделя пред изданието, тези планове включват "брак, повече музика, повече филми, повече благотворителност с Born This Way Foundation". Певицата основа фондацията си през 2011 и активно работи, за да помага чрез нея.

"Искам да се занимавам с повече филантропия. Искам да помогна за финансирането на повече изследвания за фибромиалгия и невропатична и хронична болка, като обединя екип от лекари."

Тя със сигурност желае да има деца. "Ще кажа, че съм много развълнувана да имам деца. Очаквам с нетърпение да бъда майка. Не е ли невероятно какво можем да направим? В нас може да расте човек. А когато се появи на бял сеят, е наша работа да се грижим за него."

"Имам много мечти и надежди. Какво всъщност ще постигна, нямам идея, но знам, че ще го правя с хората, които обичам", смята изпълнителката.

В момента Лейди Гага има връзка с предприемача Михаил Полански и изглежда, че връзката им е сериозна. Може би той е мъжът, с когото тя ще създаде тъй желаното семейство. Вижте ТУК как изглежда Полански!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама