Лео, Играта и Мойсей пуснаха ново лятно парче (видео)


Лео, Играта и Мойсей пуснаха ново лятно парче (видео)
Снимка: ПР

Два месеца след като дадоха старт на лятото с парчето "Сладките й устни", което събра близо 200 000 гледания, Лео и Мойсей отново се хвърлят в горещите, плажни емоции, но този път с Играта. Тримата заформиха супер свежа песен, която се казва "Bye, Bye".

Текстът на новото парче е дело изцяло на Ивайло Иванов-Играта, а аранжиментът отново е поверен на човека, който стои зад всеки техен хит - Бате Пешо.

За видеото на лятната песен, Лео, Играта и Мойсей работят по изпитаната формула на успеха с Радостин Събев-Шошо, с когото прекараха два фантастични дни на някои от най-красивите места в Гърция. За целта на продукцията бяха наети две луксозни къщи край морето, а горещите страсти се нажежават до червено от трите красиви момичета, които разхождат знойни тела пред камера.

"Слагай колана/ филмът е за двама/ аз съм президент,/ а ти си мойта първа дама", реди Играта на фона на кристално сини води, яхти и луксозни моторници, басейни на тераси и оскъдни бански.

"Всъщност парчето не е за сбогуване, а точно обратното. Пее се "Не съм от тия дето казват Bye, Bye", т.е. продължаваме си в нашата линия - на момчета, който не свалят момичета за една вечер“, с усмивка обяснява Играта.

Това е второто поредно парче, в което Лео, като продуцент, кани приятеля си Мойсей. "Винаги сме харесвали и уважавали Мойсей като артист и сега искаме да му подадем ръка, в момент, в който той иска да си възроди кариерата", заявява италианецът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама