Лили Иванова влиза в стъклената къща на Big Brother


Лили Иванова влиза в стъклената къща на Big Brother

В следващите две седмици за пръв път ще се проведе един експеримент „Стъклената къща”, който ще даде възможност на най-големите фенове на предаването да се докоснат до кухнята на Big Brother. Paradise Center, където е построена стъклената къща, днес посрещна съквартирантите под стъкления си купол.

Шестимата щастливци, които влязоха в нея, ще имат възможността да се докоснат до дизайнерските мебели, направени специално за участието на Памела Андерсън в предишния сезон на VIP Brother миналата зима. 

По време на двуседмичния си престой, шестимата съквартиранти ще получават мисии, като след първата седмица някои от тях ще отпаднат. Участието си ще продължат само тези, които публиката е избрала. Трима ще напуснат къщата на 9-и септември, а в края на втората седмица само един от участниците в експеримента, ще влезе в Къщата на VIP Brother. Той ще има невероятния шанс да живее под един покрив с останалите съквартиранти, повечето от които популярни български личности.

6-те участника ще имат посетители, гост-звезди. Това са Лили Иванова, както и Никол Станкулова, Златка Димитрова и други.

През нощта участниците ще бъдат изпращани в хотел, но ще останат изолирани от света - без телефони и интернет. Посетителите в мола обаче ще могат, освен да ги наблюдават, и да ги провокират по всякакъв начин - тъй като шумоизолацията на къщата от 60 кв. м. не е добра. Охраната ще предотвратява само агресивно поведение към участниците.

Първият, който прекрачи входната врата на Стъклената къща бе Евгени Джерманов. Евгени е запален фен и организатор на ролеви игри на живо, които възпроизвеждат средновековни битки на открито. Казва, че нещата, които са променили живота му, са пътуванията и каратето.

Вторият участник е Лена Кавасян – тренира борба и мечтае да участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Лена е арменка, родена в Сирия, но от 16 години живее в София. Тя пътува по света с ансамбъл за арменски народни танци. Говори арабски, турски, арменски и английски.

Марио Владимиров е третият съквартирант в Стъклената къща. Той е от Перник, но от три години живее в Германия. Работи в кафене и арт галерия, където продава картини. Мечтае да стане актьор.

Четвъртият участник със сигурност е познат на повечето зрители, защото се снима в телевизионни и кино продукции. Биологичният баща на Радослав Капанов е от Египет, а майка му – от България. Осиновен е, когато е бил на три годинки и споделя, че родителите му са прекрасни. Мечтае да скочи с парашут. Тренирал е карате, футбол, кик бокс, а сега поддържа формата си с тенис.

Лилия Иванова, която е управител в нощен клуб, влезе под номер пет под стъкления купол на къщата на VIP Brother. Тя се описва като слънчев, отворен и позитивен човек и много иска да срещне голямата си любов. Лесно се разплаква за малките неща, а трудно за по-сериозните. Казва, че ако има много пари, би си купила къща с огромен двор, където да събере всички бездомни животни в него.

Последният съквартирант бе Надежда Господинова, която е луд фен на Big Brother и досега не е пропускала нито един сезон на шоуто. Казва, че не би сменила Пловдив дори за Ню Йорк, и че идеалът й за мъж е нейният баща. Недостатъците й са, че се страхува от неодобрението на околните и често се подчинява на предразсъдъци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама