Любимо предаване се завръща в ефира на bTV


Любимо предаване се завръща в ефира на bTV

Едно от любимите предавания на зрителите се завръща в ефира на bTV. От зимата стартира новият сезон на "Бригада Нов дом", а водеща отново ще бъде чаровната Мария Силвестър, която не се притесняваше да работи наравно с майсторите, за да променя съдбите на хората.

Вижте още: Сватба в екипа "На кафе", ето кой ще каже "Да" (СНИМКА)

Продуценти на формата са Иван и Андрей.

"Да участваш по какъвто и да е начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо. Много е приятно, но е и тежко физическо задължение", казва Андрей Арнаудов.

Официално снимките започват днес и ще продължат до края на декември. По създаването му ще работи огромен екип от професионалисти. Снимачните дни ще са шест на седмица и ще продължават по цял ден, пише "България днес". 

Вижте още: Деси Слава провалила футболната кариера на участник в "Игри на волята" (СНИМКА)

Останалата част от екипа все още се пази в тайна, но за съжаление на дамите любимият главен майстор Владислав Караджов, който разрешаваше сложните казуси с ремонтирането на запуснатите жилища, няма да бъде част от предаването. Влади започна да прави свое собствено предаване за ремонти, но в различен формат. В него той работи със съпругата си, с която се запознаха именно в "Бригада Нов дом", където тя беше редактор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама