Луна изважда от нерви всички във Big Brother


Луна изважда от нерви всички във Big Brother
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live ще станем свидетели на първите номинации очи в очи, само два дни след старта на шоуто. Луна ще успее да изкара всички съквартиранти извън нерви, а Big Brother ще предприеме безпрецедентни действия, за да се справи с постоянните откази на певицата да спазва правилата.

Вече втори ден съквартирантите са разделени на каубои и индианци. Докато каубоите обитават Къщата и се ползват с всички удобства, които тя може да предложи, индианците не могат да излизат от определени заграждения в двора, имат само студена вода, външна тоалетна и трябва сами да се борят за прехраната си. Тази вечер ще видим как Луна няма никакво намерение да се лишава от удобствата на Къщата в името на групата. Тя системно ще наруши правилата, а това ще доведе до всякакви опити от страна на останалите да я убедят да остане в резервата.

Неподчинението на екстравагантната певица ще ѝ навлече неодобрението на цялата група, а Big Brother ще се види принуден да се намеси, налагайки тежко наказание.

Отказите на Луна ще се отразят по различен начин на всички от съквартирантите. Докато едни спокойно ѝ се молят, други ще влязат в тежки словесни сблъсъци с нея, а трети дори ще пожелаят да напуснат незабавно Къщата. Как се стигна до тези крайни мерки часове след старта на шоуто и кой пожела да се раздели с него, предстои да разберем.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама