Мадона бясна, новият й албум изтече онлайн


Мадона бясна, новият й албум изтече онлайн
Снимка: Getty Images/Guliver

Мадона изрази гнева си в социалните мрежи след като списък със заглавията в новия й албум, както и няколко от песните й се появиха в интернет, съобщава електронният сайт Non Stop People.

Изпълнителката, която нарича този акт "артистично насилие", помоли феновете си да не слушат песните й.

Поп звездата искаше да изненада феновете си през 2015, но намеренията й бяха провалени. Още преди да бъде обявен официално, новият й албум изтече нелегално в интернет на 17 декември следобед. Добра новина за феновете и много лоша шега за Мадона... Предварителен коледен подарък, който "материалното момиче" категорично не желае.

Поп иконата избра социалните мрежи, за да изрази недоволството си. "Благодаря ви, че не слушате тези песни!", написа тя в профила си в Instagram часове след изтичането на албума й. "Благодаря за вашата лоялност! Благодаря за вашето търпение! Ако вече сте ги чули, имайте предвид, че това са стари откраднати работни версии, които още не са готови да бъдат разкрити пред целия свят", добавя тя.

В края на ноември едно от заглавията, Rebel Heart, беше пуснато в интернет. Тогава мениджърът на изпълнителката призовa феновете в Twitter да помогнат виновникът за това изтичане да бъде намерен.

Ядосана, Мадона пусна гневно съобщение, което впоследствие беше премахнато. "Това е артистично насилие! Това са мои пробни парчета и половината от тях няма да влязат в албума, другата половина се променя и еволюира. По дяволите! Защо някои хора искат да убият артистичния процес? Защо крадат? Защо отказват да ми дадат възможност да приключа, за да ви предложа най-доброто от себе си?", написа тя тогава.

Ако датата на излизане на новия албум е все още неизвестна, певицата вече обяви, че през следващата година тръгва на световно турне, 2015 е годината, в която тя ще отпразнува 30 години кариера.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама