Мадона и Saucy Santana пуснаха парчето "Material Gworrllllllll!" (ВИДЕО)


Мадона и Saucy Santana пуснаха парчето "Material Gworrllllllll!" (ВИДЕО)
Снимка: Орфей Мюзик/Warner Music

Мадона си партнира с рапъра Saucy Santana, за да издаде "Material Gworrllllllll!". Парчето е ремикс на хита на Saucy – "Material Girl", който е вдъхновен от оригиналния хит на Мадона. 

Песента пристига преди "Finally Enough Love: 50 Number Ones" – компилационният албум на Мадона с 50 песни, който ще излезе на 19-ти август 2022 г. Колекцията, подготвена от поп кралицата, е в чест на нейното историческо постижение. Тя стана първият и единствен звукозаписен изпълнител с 50 хита #1 във всяка отделна класация на "Billboard", след като оглави класацията "Dance Club Songs" за 50-и път. 63-годишната певица наскоро издаде версията с 16 песни – "Finally Enough Love".

Тези нови колекции бележат първото издаване на албум, което е част от новообявеното партньорство между Мадона и Warner Music Group и което ще включва обширна поредица от нейната новаторска кариера.

"50 Number Ones" обхваща цялото ѝ царуване в клубните класации с десетки ремикси от най-добрите световни продуценти. В допълнение към любимите на феновете парчета, колекцията включва и селекция от редки ремикси, като повече от 20 са официално пуснати за първи път или правят своя дигитален дебют. Колекцията ще бъде достъпна дигитално на 19-ти август, заедно с 3-CD версия. Лимитирана 6-LP версия на червен и черен винил също ще бъде налична и вече е разпродадена в предварителните поръчки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама