Мадона проговори за влошеното си здраве (СНИМКИ)


Мадона проговори за влошеното си здраве (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Мадона успокои феновете си, като заяви, че ще се съсредоточи върху здравето си, както и че е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение, предадоха осведомителните агенции.

64-годишната изпълнителка обяви също, че променя и дати от турнето си.

"Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в  Instagram.

Вижте още: Ето кой мъж ще търси любовта в "Ергенът" 3 (СНИМКА)

Тя сподели също, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си. "Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било", написа още Мадона.

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието ѝ е насочено към здравословното ѝ състояние и възстановяването. "Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", се казва в публикацията ѝ в Instagram.

Мадона информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето ѝ в Северна Америка, като концертите ѝ ще започнат в Европа през октомври.

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си "Madonna: The Celebration Tour" от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът ѝ Гай Осиери съобщи, че певицата страда от "сериозна бактериална инфекция", заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Вижте още: Арестуваха Белослава за шофиране след употреба на алкохол

Планираното турнето ще бъде първото след "Madame X", което приключи през 2020 г., припомня ДПА.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама