Маги Джанаварова за една минута време


Маги Джанаварова за една минута време

В България може и да нямаме кадърни управници, но пък няма как да се оплачем от лиспа на талантливи творци. Такъв е и младата българска певица Маги Джанаварова. Тя изобщо не си губи времето - участва в образователни кампании, озвучава филми, създава собствена модна линия и... има ново парче - 1 MINUTE.

Kолко време отнема всичко това и какво всъщност може да стане за една минута - пускаме хронометъра и 1 MINUTE за фон и започваме спийд-интервю - целта ни е да завършим преди финалните надписи на клипа (бел. ред. - такива няма, но все пак ако имаше).

Имаш една минута време да се пренесеш някъде в пространството - къде си?

Моите неща не са свързани с конкретни места, по-скоро си представям мои близки ...ами...бих отишла във Велико Търново. Това е родният ми град, мястото, където съм израстнала. Тепърва ми предстои да пътувам по света и да откривам неща, които ще ме направят щастлива, така че залагам на това, което със сигурност ще ме зареди с положителна емоция.

(0:50)

А някъде във времето?

Ако имах една минута, бих се върнала в детството си, в най-веселите ми моменти - заедно с брат ми и семейството ми.

(1:00)

А ако имаш минута от времето на някого - с кого си?

Не бих прекарала и една минута от времето си, различна от моя живот. Може би с някой космонавт, защото като малка съм си мечтала да стана космонавт.

В Космоса ли сте?

Там. Мисля, че ще е по-интересно.

(1:15)

За една минута си някой друг - кой си?

Никога не съм искала да бъда някой друг.

(1:30)

Една минута време да ... облъчиш света, да се явиш едновременно по всички медии - какво ще направиш?

Знам какво ще направя - ще кажа на хората да се усмихват и да не спират да се усмихват - това, което цял живот правя и опитвам да предавам.

Дотук са 10 секунди, една минута е малко, давай пълна програма!

Ще изпея нещо със сигурност - може би 1 MINUTE, защото е парчето, в което може би съм вложила най-много смисъл, когато го написах. Бих им изтанцувала нещо, бих им изсвирила нещо на виолончело. Всяко едно такова нещо - по 15 секунди, идеята ми е да ги заредя положително. (бел. авт: Ще ги побъркаш!)

(2:30)

Една минута ... да сътвориш нещо - какво ще бъде то?

Мога да скроя, даже скроих - тениските, които направихме заедно с Миглена Каканашева. За една минута ги измислих - беше много смешно - на едно малко листче, снимах ги и ѝ ги пратих. Тя каза “Добре, правиме ги!”, даже в момента съм с такава.

Много обичам мода, от малка се интересувам от мода - имах си скицници с мои модели, побърквах баба ми - карах я да ми ги шие.

(3:20)

Времето е ценно - за колко време сутрин можеш да се приведеш в подходящ според твоите критерии вид, за да излезеш от вкъщи, чувствайки се комфортно?

Определено няма да ми стигне една минута, това не е от нещата, които правя бързо...Поне 30 минути.

(3:35)

Можеш да прецениш някой напълно непознат за една минута?

Точно за 5 секунди, ако ми каже нещо - 5 -10 секунди.

(3:45)

За колко време си махаш обицата от езика?

За 10 секунди.

(3:50)

А за колко време правиш 15 лицеви опори?

Ами...за една минута!

(4:00)

Извън определеното за въпроси време Маги беше тествана с китайска опера - ей така - да видим колко време ще издържи. Смело заявяваме, че ѝ беше интересно и послушахме малко повече от очакваното, също така обсъдихми рецепта за бърза сьомга (една минута на грил), говорихме за бокс и любов за цял живот.

Ние се забавлявахме - дано сте се забалявали и Вие - ако не...имате една минута да си измислите нещо по-весело - можете да си припявате - “Поглеждам нагоре и времето е ясно, светът е в краката и нямам лоши мисли…”.

Автор: Елисавета Петрова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама