Мариана Векилска се завръща на екран


Мариана Векилска се завръща на екран
Снимка: Виолета Цонкова

Мариана Векилска се завръща в телевизията. От 8 септември тя ще води предаването "България в 60 минути", което ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 часа по БНТ.

В края на 2018 Векилска напусна bTV, а през 2019 година замина за Брюксел, където работи в голяма европейска организация, след което се върна в България и стана част от екипа по международна дейност на Националния военноисторически музей.

Сега се връща в телевизионния ефир с предаването "България в 60 минути". Предаване за живота в цялата му пъстрота, в което ще намира място градивното около нас, което често пропускаме" – каза популярната журналистка.

"Връщам се на екран с радост и ентусиазъм и нямам търпение, заедно с колегите в страната и със зрителите, да се впуснем в едно невероятно приключение из цяла България с #ИсториитеOколоНас", сподели Мариана.

Новият формат на БНТ е насочен към широката аудитория. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции... и всичко онова, което вълнува и движи местните общности. "България в 60 минути" ще поднесе на зрителите и много идеи свързани с пътешествия в страната.

ВИЖТЕ ВЕКИЛСКА БЕЗ ГРИМ

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама