Мариела Нордел от MasterChef захапа Гатьо от "Игри на волята" (СНИМКА)


Мариела Нордел от MasterChef захапа Гатьо от "Игри на волята" (СНИМКА)
Снимка: bTV/NOVA

Мариела Нордел, позната ни от кулинарното предаване MasterChef, отправи остри критики към Пеньо Гатевски от "Игри на волята".

Атлетичният мъж, който работи като лична охрана и е бивш командос, демонстрира завидно самочувствие в сезон 5 на екстремното риалити. Той се изявява като мъжкар и лидер, смятайки, че всички трябва да се вслушват в него и да изпълняват нарежданиятa му. Арогантното поведение на Гатьо, както всички го наричат, обаче му спечели не само врагове в предаването, но също негативни и дори подигравателни коментари и забавни мемета в социалните мрежи. Мариела Нордел е сред хората, които се изказаха неласкаво по негов адрес.

Bижте още: Алекс Богданска официално обяви, че има нов мъж до себе си (ВИДЕО)

Мнението на Мариела Нордел

"Не обичам такива тв шоута тип "Бързи, смели, сръчни", освен, ако не са за деца до 13 години, но този сезон на Игри на волята приятно ме изненада!

Ако бях с 35 години по-млада, със сигурност щях да се запиша, защото много ме кефят такива нацепени батки кат' тоя Гатю, а, като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а сила няма.... За в леглото да не говорим - пробвала съм ги тия и там не повтарям!"

Защо нападнаха Гатьо

Гатьо, който беше пленен от "Амазонките" и премина към техния отбор, многократно заяви, че в сърцето си е от "Гладиаторите" и отказа да се облече в цвета на момичетата. Нещо повече - макар че се бие в гърдите колко е силен, той има една голяма слабост - не може да плува. Поради тази причина се наложи крехката Виктория да го дърпа в една от игрите, което предизвика смях сред участниците (и не само), а също доведе до загубата на отбора.

Bижте още: Гаджето на Гришо разгорещи феновете си със СНИМКИ по бельо

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама