Мария Бакалова спечели наградата "Изборът на критиците" (ВИДЕО)


Мария Бакалова спечели наградата "Изборът на критиците" (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Мария Бакалова не успя да стане първата българска актриса със "Златен глобус", но вчера вечерта спечели престижната награда "Изборът на критиците". 24-годишната българка беше отличена като най-добра актриса в поддържаща роля за филма "Борат 2".

В тази категория тя се състезаваше с Елън Бърстин ("Да намериш отново себе си"), Глен Клоуз ("Елегия Хилбили"), Оливия Колман ("Бащата"), Аманда Сайфред ("Манк"), Юн Ю-джун ("Минари"). Наградата на Бакалова беше обявена от Орландо Блум, а нашето момиче не успя да сдържи емоциите си. Мария за пореден път изтъкна, че е от България и благодари на родители си за подкрепата. 

"Мамо и тате, обичам ви безкрайно много", каза през сълзи Мария. Тя не пропусна да благодари и на Саша Барън Коен за шанса, който ѝ е дал, когато я е избрал за ролята на своя дъщеря в "Борат 2".

"Не мога да повярвам, че това се случва, наистина. Израснала съм в Бургас, България и наистина ми е трудно да повярвам, че стоя тук – добре де, седя тук – точно сега."

"Тази награда е за всички малки деца, независимо от къде са. Вашите мечти са постижими, колкото и огромни да са те. Осмелете се да ги преследвате и ще ги постигнете!", обърна се Бакалова към зрителите.

Преди церемонията, която се проведе онлайн, тя сподели снимка в Instagram със следния текст: "Много се вълнувам за наградите "Изборът на критиците" тази вечер и пожелавам на всички невероятни дами, които са номинирани, много късмет."

Мария отново блесна и с избора си на тоалет. Тя беше облечена в ефектна черна рокля на Prada, носеше бижута на Lorraine Schwartz и диадема, обсипана с камъни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама