Мария Бакалова сподели как се чувства след номинацията за Златен глобус


Мария Бакалова сподели как се чувства след номинацията за Златен глобус
Снимка: Instagram

Както вчера ви съобщихме, Мария Бакалова стана първата българка с номинация за "Златен глобус". 24-годишната актриса сподели в кратко интервю за bТV, че все още не може да повярва, че е сред претендентките за престижното отличие.

"Почувствах се невероятно, изключително щастлива, шокирана, трепераща. Ние хората имаме една такава способност да си мечтаем, както се казва, мечтите са безплатни, но никога не знаеш. Възможно е в последния момент нещо да се обърка.

Все още не мога да асимилирам, че това се случва. Тотално съм извън контрол, но съм изключително щастлива за всички нас. За това, че най-после ще се чуе името на България в западното кино, най-после ще се отворят вратите за повече източноевропейски артисти във всяка една сфера на изкуството", каза младата актриса.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ТУК!

Мария e номирана в категорията Най-добра актриса в мюзикъл или комедия за ролята си в "Борат 2". Съпернички на Бакалова за наградата са Аня Тейлър-Джой ("Emma"), Кейт Хъдсън ("Music"), Мишел Пфайфър ("French Exit") и Розамунд Пайк ("I Care A Lot").

Наградите "Златен глобус" 2021 ще се проведат на 28 февруари и тогава ще разберем дали нашето момиче ще спечели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама