Михаела Филева става жури в "България търси талант"


Михаела Филева става жури в "България търси талант"

Една от най-успешните млади изпълнителки у нас в последните години – Михаела Филева, е първият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант".

Шоуто се завръща през 2016г. в ефира на bTV с юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория и да чуе мнението на Михаела Филева в качеството й на оценяващ, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

“Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема или не, не продължи дълго. “България търси талант” е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация. Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много, а “България търси талант” може да е вашият шанс!” споделя Михаела.

Освен Михаела на масата с хиксовете ще седнат още трима души. Кои са те ще стане ясно съвсем скоро, но е сигурно едно – емоциите и страстите ще бъдат незабравими и за участниците, и за журито. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама