Михаил Билалов напуска "Стани богат", ето защо (ВИДЕО)


Михаил Билалов напуска "Стани богат", ето защо (ВИДЕО)
Снимка: Стани богат/Facebook

Шоуто „Стани богат“ се завърна на екран преди няколко години след доста дълга пауза. На стола на водещия седна Михаил Билалов – един от най-успешните български актьори, завършил в класа на проф. Николай Люцканов, печелил наградите "Аскеер", "Икар" и "Златно перо".

През последните седмици обаче все по-активно се разпространиха слухове, че Билалов няма да е начело на „Стани богат“ в новия сезон. В предаването „120 минути“ актьорът потвърди новината.

Вижте още: Помните ли Виктория от Hell’s Kitchen? Няма да я познаете! (СНИМКИ)

По доста завоелиран начин обяви и причината - смяната на програмните директори. Билалов бе водещ по молба на своя приятел и основен двигател на предаването - Христо Хаджитанев. Миналата година обаче Хаджитанев бе заменен от Апостол Пенчев, който успя да направи от Нова телевизия най-гледаната през 2023 година и сега се опитва да направи същото и с първата частна телевизия у нас.

„Искам да използвам трибуната, за да благодаря на Би Ти Ви за сътрудничеството през тези 5 години. Научих много, всичко тръгна съвсем на шега. Христо Хаджитанев ми се обади и каза, искаш ли да си водещ на предаването. Преди това бях гледал френския "Стани богат" и така започнах.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама