Мила Роберт: Все по-добре ще става (ВИДЕО)


Мила Роберт: Все по-добре ще става (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Мила Роберт представи новия си сингъл "Все по-добре ще става", част от албума "Еготрип", който излезе тази година и бе номиниран за албум на годината.

Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката.

"Песента "Все по-добре ще става" започнахме да я пишем в края на 2019-та, докато пътувахме из България на малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, докато работехме по песента с Явор на село (където направихме целия албум "Еготрип"), на шега изпях припева на "Не мога да спра да те обичам" на Д2 върху трака на "Все по-добре ще става" и ни прозвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той за радост се съгласи. Огромни благодарности за това!" – споделя Мила Роберт.

Видеото е режисирано от самата Мила Роберт, която е имала тази идея поне от една година. Снимано е от много хора, но по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов. 

"Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е... много е странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре." – добавя с позитивизъм изпълнителката.

Видеото съдържа кадри от детството на Мила Роберт, първите ѝ изяви на сцена, кадри от клипове, моменти с приятели. "Също така има кадър, в който пишкам в една гора - той е защото искам да нормализирам уринирането на жените на обществени места, не е честно да е срамно" – завършва Мила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама