Миро прави албум за Господ


Миро прави албум за Господ

Миро сподели пред сп. Starlette, че прави албум за Господ.

“Мечтата ми от 14 годишен е да направя албум за Господ. Всеки път, когато съм подготвял песен съм казвал „Господи, нека и тази стане хит“ и винаги ми е помагал. Сега е времето да връщам това, което съм взел от Господ”, каза Миро за проекта "Месия“.

Изпълнителят сподели, че първата част "Месия - Рождество“ е била планирана за миналата година, но поради различни обстоятелства нейната премиера се отлага за октомври 2015 година. Добрата новина за всички негови почитатели и ценители на качествената българска музика е, че втората част от проекта "Месия - Възкресение“ ще бъде на пазара и ще радва всички българи на 14 април.


Като един истински ценител на хубавата музика и българските таланти Миро заяви, че предаване като "Гласът на България“ го натоварва емоционално и най-вече го кара да се чувства виновен пред участниците: "Важното е как ще използваш всичко това, в крайна сметка децата са дошли в този формат, за да се случи нещо с тях и е отговорност на телевизията и продуцентите да продължат да го правят“, казва изпълнителят.

Миро коментира, че не е бил запознат с решението на Невена Цонева да се яви като участник в "Гласът на България“. В предишния ден двамата са били в студио, за да запишат дуетното си парче "Всичко, което искам“ и изпълнителят остава изненадан от това, че Невена не му е споделила за своето решение.

Снимки: Теди Грозданов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама