Måneskin пускат новия си албум през 2023


 Måneskin пускат новия си албум през 2023
Снимка: Getty Images

Чудесна новина за феновете на италианската група Måneskin. Победителите в "Евровизия" 2021 ще пуснат продължението на албума "Teatro D'ira: Vol. I" на 20 януари 2023, предаде Contactmusic.

Част от синглите, които вероятно ще бъдат включени в него, са "The Loneliest" и "Supermodel", а също песента "Cool Kids", която предварително беше представена на скорошен концерт.

Дамиано Давид и компания също така направиха кавър на класическата песен на Елвис Пресли "If I Can Dream" за биографичния филм "Elvis".

Междувременно италианските рокаджии наскоро признаха, че смятат, че са доказали, че критиците им грешат с неотдавнашния си успех.

Популярната група, създадена през 2016, се радва на шеметен възход, откакто спечели "Евровизия". Те смятат, че неотдавнашният им успех е оправдал упорития им подход.

Фронтменът Дамиано Давид обясни: "Всичко започна добре, а след това изведнъж хората започнаха да се опитват да ни попречат да правим това, което смятаме, че е най-добро за нас. Този вид музика, с тази естетика, общуването по този начин... Хората не бяха съгласни с нас, но ние продължихме да вярваме в нея и накрая казаха, че сме били прави".

Итън Торкио, барабанистът на групата, настоява, че групата никога не се е отклонявала от първоначалния си план, въпреки че е била изправена пред външен натиск и критики. "Хората, които ни критикуваха през последните дни, сега си мълчат."

Въпреки това Дамиано се бори да се справи с новопридобитата си слава. Певецът предпочита да прекарва времето си вкъщи, но сега му се налага да се адаптира към новата си реалност.

Той каза: "Мисля, че е трудно и всеки реагира по различен начин. Не ми беше лесно, защото обичам да си стоя вкъщи, не обичам да отсъствам от дома си за дълго. Но, разбира се, трябва да се справиш с това и да намериш някакви начини да се чувстваш като у дома, дори и да не си. Затова научих някои трикове, които ми помогнаха да остана съсредоточен и здрав".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама