Мони от "Ергенът" ходи с електронна везна даже на ресторант (СНИМКИ+ВИДЕО)


Мони от "Ергенът" ходи с електронна везна даже на ресторант (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Една от най-обсъжданите участнички в "Ергенът" - Мони Зенгиннер, е буквално вманиачена на тема здравословно хранене. Дори след излизането си от предаването, 21-годишната Симона, както е истинското ѝ име, продължава да скандализира феновете на риалитито.

Вижте още: Цвети от Hell's Kitchen лаф за попо-фол певицата Мария (ВИДЕО)

За да поддържа фигурата си перфектна , ориенталската танцьорка носи електронна везна дори в ресторантите.

"Колкото красива и благоприятна е моята генетика, толкова и трудна е за поддържане. Да, тегля абсолютно всеки грам. Педантична съм и когато трябва да ям по 60 грама ориз, махам зрънце по зрънце, докато грамажът не стане точно 60. Дори 1 грам повече ме кара да се чувствам все едно съм в нарушение. Електронната ми везна е задължителен и наложителен "аксесоар". Взимам я с мен, дори когато хапвам в ресторант. Сигурно е изнервящо за околните, но в крайна сметка на кого пречи това?", сподели тя в интервю за "Уикенд".

Зенгиннер не отговори директно на въпроса дали планира да стане поп-фолк певица, но твърди, че има много способности. "Аз съм всестранно развита личност, може да се очаква всичко от мен. Имам много бъдещи творчески планове. Дали поп-фолк кариера е сред тях, времето ще покаже".

Мони не крие непоносимостта си освен към излишните грамажи и към триглавата ламя в лицето на Габи, Теодора и Елисавета. "Сформирам обкръжението ми на база общи интереси, ценности и житейски възгледи. Това са неща, които не стават ясни веднага. Докато си направя извод за някого, използвам своята силно развита интуиция и остро изразеното качество да анализирам хората. Това са способите, които никога не са ме подвеждали, филтрирайки хората около мен. Не ме подведоха и сега. В Пам, Елена, Микаела и Ивелина открих качества, които силно резонират на моите, а в Теодора, Габриела и Елисавета открих такива, които силно контрастират", обяснява тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама