Наградите "Еми" са гледани от рекордно малко зрители


Наградите "Еми" са гледани от рекордно малко зрители
Снимка: Getty Images

Всички холивудски награди са вълнуващи - някои повече, други по-малко. Оказва се, че връчването на телевизионните "Оскари", както често са наричани наградите "Еми", постигна рекордно ниска аудитория от 4,3 млн. зрители, като дългосрочната тенденция за намаляване на рейтинга на шоуто продължава, предаде Асошиейтед прес.

Компанията Nielsen съобщи, че зрителите на шоуто в понеделник вечерта, водено от Антъни Андерсън, в което сериалите "Наследници" и "Мечката" грабнаха повечето от най-големите награди, са намалели в сравнение с предишния рекордно нисък брой от 5,9 млн. зрители за предаването на Ен Би Си през 2022 г., когато събитието се проведе за последен път.

Вижте още: Неочаквано: Черният цвят доминира на наградите "Еми" (СНИМКИ)

Много неща работеха срещу тазгодишните награди "Еми", посочва АП. Те бяха забавени с четири месеца от обичайното си провеждане през септември заради стачките на холивудските сценаристи и актьори и трябваше да се конкурират както с плейофен мач от НФЛ, така и с отразяването на изборите в Айова в рамките на президентската кампания.

Аудиторията беше по-малко от половината от тази на предаването на Cи Би Ес за "Златните глобуси" осем дни по-рано. Шоуто, в което бяха отличени както телевизионни, така и филмови продукции, и в което участваха по-големи звезди, включително Тейлър Суифт, имаше 9,4 млн. зрители.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама