"Не се притеснявай, скъпа" предизвика 5-минутни овации във Венеция (ВИДЕО)


"Не се притеснявай, скъпа" предизвика 5-минутни овации във Венеция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Публиката на кинофестивала във Венеция стана на крака и в продължение на пет минути аплодира филма "Не се тревожи, скъпа" на режисьорката Оливия Уайлд и с участието на приятеля й Хари Стайлс, предаде "Асошиейтед прес".

Премиерата на продукцията, която е извън конкурсната програма на форума, бе очаквана с голям интерес.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Наслаждавайки се и "не мислейки за бъдещето" музикалната звезда Хари Стайлс привлече вниманието на 79-ия кинофестивал във Венеция при представянето на трилъра, чието действие се развива през 50-те години на миналия век в САЩ.

"Хари! Хари! Хари!", крещяха десетки фенове, когато по червения килим преминаха 28-годишният бивш член на момчешката банда One Direction, облечен в тъмносиньо сако и по-светла риза с издължена яка, и Оливия Уайлд с жълта рокля. Макар че се носят слухове, че двамата вече не са двойка, те все още не са потвърдили, че са се разделили.

Много тийнейджърки дойдоха рано сутринта, за да не изпуснат своя идол, който пристигна във Венеция с водно такси, преди да вземе участие в пресконференцията за филма.

Хари Стайлс може би бе най-очакваната звезда на тазгодишната венецианска Мостра, заедно с Тимъти Шаламе, който в петък дойде да представи филма си "Изцяло и напълно", и Ана де Армас от биографичния филм за Мерилин Монро "Блондинка", чиято прожекция е в сряда.

"Не се притеснявай, скъпа" е нещо като "Шоуто на Труман", но в осъвременен вариант и повлиян от киното на М. Найт Шаямалан или от "Черно огледало", сериал за бъдещето и технологиите, отбелязва Франс прес.

Актрисата Флорънс Пю се превъплъщава в Алис - млада жена, на която всичко е наред, живее във Виктори, малко градче, построено насред пустинята от мистериозен бизнесмен, в чиято роля е Крис Пайн. Подобна на всичките си съседи, Алис води нормален живот и има всичко, за да бъде щастлива с Джак (Хари Стайлс), нейният спътник, който тръгва всяка сутрин за работа, но тя не знае нищо за нея. В замяна на това материално благополучие Виктори има само едно правило: жителите му никога не трябва да напускат границите на града. Табу, което Алис скоро ще наруши, на собствен риск...

"Всичко е метафора, парадоксът на Виктори е, че всичко, което е красиво, е и зловещо", обясни Оливия Уайлд.

Това забавление "е като троянски кон", който трябва да накара зрителите да се замислят, добави тя. Уайлд сподели, че искала да засегне въпроса за властта и злоупотребата с нея, за господството на мъжете над жените...

За Хари Стайлс киното не е съвсем ново начинание, тъй като той имаше роля на войник в "Дюнкерк" (2017 г.) на Кристофър Нолан. Предстои излъчването по стрийминг платформата Amazon Prime Video и на "Моят полицай", в който му е отредена водеща роля.

Със сигурност Стайлс възнамерява да се представи добре с амбициозния проект, представен във Венеция. "Не искам да мисля много за бъдещето", заяви той, попитан за възможността да съчетава музика и кино. "Създаването на музика е много лично", а в киното "се преструваш, че играеш някой друг и това е забавното", каза звездата.

Флорънс Пю не взе участие в пресконференцията за филма, преминала на фона на много слухове и противоречия: главната мъжка роля трябваше да бъде изиграна от Шая Лабъф, преди да бъде дадена на Хари Стайлс. Британката обаче се появи за премиерата на "Не се тревожи, скъпа” във Венеция, облечена в прозрачна черна рокля с пайети и бухнали ръкави, дело на Valentino. Подобно на Стайлс, Пю се спираше, за да поговори с феновете, застанали край червения килим.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама