Неделина от „Фермата“: Разводът ми беше труден, загубих бебе


Неделина от  „Фермата“: Разводът ми беше труден, загубих бебе
Снимка: Фермата/Facebook

Неделина Цанева е част от деветия сезон на „Фермата“ и по-конкретно от отбор „Канатица“. Силиконовата бомба е на 28 години, от Гурково, но живее в Пловдив. В живора се препитава като певица и продуцент, макар в миналото да е била и модел. Украсявала е кориците на много мъжки списания.

Вижте още: Скандално: Изтече сценарий от „Игри на волята“, ето кои са финалистите (СНИМКА)

Във вчерашното изпитание Неделина определено се поизложи, изпращайки 3 жени от своя отбор на елиминационен дуел – самата нея, Цвети и Теодора. Причината бе в една от задачите по време на изпитанието – фолкаджийката единствена не успя да обгърне хоризонтална греда с крака и ръце и да се придвижи по нея.

Макар да не е физически подготвена, Неделина е доста чевръста и приказлива. Тя с охота разказва за личния си живот и перипетиите, през които е преминала във времето:

„Аз реших да сложа край на нашия брак, много ми беше тежко да взема това решение. Започнахме да се тормозим и двамата, нямахме бъдеще. Много време ни костваше да се пуснем. Нашата раздяла беше много грозна, пропиляхме много неща заради хората и интригите, а не заради това, че някой от нас е изневерил. Ние се разбирахме и бяхме много щастливи, това ми е болното. Не можахме да имаме дете, защото го изгубих и… нека спрем с тази тема.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама