Неочаквано: "Игри на волята" напусна един от най-силните играчи


Неочаквано: "Игри на волята" напусна един от най-силните играчи
Снимка: Facebook

Един от най-колоритните участници в реалити предаването „Игри на волята“ трябваше да сложи край на своето участие. Във вчерашния епизод, племето на Приключенците разбра новината, че поради здравословни причини Туджаров няма как да продължи играта. След неговата загуба, както и елиминацията на Семира в петък, племето на сините играчи остана с цели двама играчи по-малко, което пък беше приятна изненада за другите племена.

Във вчерашната териториална битка жълтите успяха да победят всички, като се представиха блестящо и това им спечели още една прекрасна седмица на Резиденцията. Въпреки загубата на двама човека, Приключенците успяха да се справят по-бързо с предизвикателството от Бойците и следващата седмица ще обитават Стопанството. Изненади не липсваха. Паулина получи интересна награда – двете козички Моли и Доли, които тя изпусна, са намерени и ще са изцяло нейна грижа, на която и локация да попадне. Заради страха на Кремена от високо, тя не успя да се справи с едно от предизвикателствата – кокилите, и така Бойците отново ще обитават Дивата река.

ЛЮБОВ ПЛАМНА МЕЖДУ ДВАМА УЧАСТНИЦИ ВЪВ "ФЕРМАТА"

Плажът на отшелника отново бе покорен от силния и смел Мартин. В изтощителен сблъсък между него и Калоян от Бойците, войникът показа повече сила. Въпреки желанието си да остане в играта, Калоян напусна приключението „Игри на волята: България“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама