Никол от "Игри на волята" за Краси Дунев: Баща ми е ревнив спрямо гаджетата ми (ВИДЕО)


Никол от "Игри на волята" за Краси Дунев: Баща ми е ревнив спрямо гаджетата ми (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

За олимпийския ни шампион Красимир Дунев, който се включи с дъщеря си Никол в последния сезон на "Игри на волята", оказва се че най-големите предизвикателства не са били на арената в риалитито, а в реалния живот, където пази наследничката си от лоши партньори.

Вижте още: Спектакълът "Мамо?" на Яна Титова - за различните гледни точки на майчинството

"Баща ми е ревнив спрямо гаджетата ми и не би ме дал на някой случаен. Преди съм казвала само на мама и съм крила тези неща от него, но сега му споделям всичко", това сподели Никол Дунева в предаването "На кафе, където гостува с легендарния ни гимнастик.

И макар да е скептичен към избора ѝ на партньори, Краси Дунев се е записал за участие в "Игри на волята", без да се замисли, за да зарадва дъщеря си.

"Нямах много време да се подготвя, но за децата ми съм готов на всичко. Дъщеря ми предложи да участваме заедно и направих каквото мога за малкото време, с което разполагах. Не съжалявам, че се включих. Освен, че сбъднах нейната мечета, доказах на себе си, че и на тези години тялото ми не ме предава. - заяви Дунев - Бях с нагласата, че ще съм там не повече от две или три седмици. В момента в който стъпих на арената, си върнах спортната злоба и хъса, който съм имал преди години. Мускулната ми памет също много ми помогна", разказа Краси в предаването.

Вижте още: Родни звезди пеят в подкрепа на фонда "За децата на герои"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама