Няма да повярвате кой е първият гост в подновения подкаст на Тото (ВИДЕО)


Няма да повярвате кой е първият гост в подновения подкаст на Тото (ВИДЕО)
Снимка: скрийншот YouTube

След огромния скандал, в който се забърка Йонислав Йотов, известен под псевдонима Тото, почти никой не вярваше, че рапърът ще възобнови подкаста си. Именно епизод на предаването му в YouTube, в който изпълнителят се заливаше от смях на история на Тити Папазов, който разказа как е обръснал косата на своя бивша приятелка, стана причина редица участия на "СкандаУ" да паднат, а компания премахна Тото като свое рекламно лице. Самият той пък свали всички свои предавания от онлайн платформата.

Вижте още: Ще повярвате ли, че това е Присияна от „Фермата“? Истинска изкусителка! (СНИМКИ)

Голямото завръщане на подкаста "При Тото" обаче вече е факт.

Първи гост "При Тото" беше Генчо от "Игри на волята" 4. Земеделецът от Харманли е редовен гост и в други подкасти, където, както с Тото, говори за участието си в риалитито.

Зрителите на Йонислав обаче масово не харесаха избора му за първи гост.

"Няма смисъл да си правиш труда вече с тоя подкаст!", пише онлайн потребителка. "Той щом го закъса толкова, че почна участниците от игрите да кани, смятай. Все едно е ЧакалКаст или Надкаст", коментира друга. "За първи гост трябваше да започнеш ударно не мисля, че този е ракета носител", са част от другите мнения.

Разбира се, намериха се и заклети фенове на Тото, които се радват и го поздравяват за завръщането му.

Вижте още: Яна Маринова получи престижна награда в Италия (СНИМКИ)

"На мен подкаста ми харесва не одобрявам това което се случи, но ги гледах с интерес и ще продължавам да ги гледам, защото в нито едно интервю по телевизията тези хора не са така представени както тук", пише негова фенка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама