Няма да повярвате кой ще заеме мястото на Нана Гладуиш в "Съдебен спор" (СНИМКА)


Няма да повярвате кой ще заеме мястото на Нана Гладуиш в "Съдебен спор" (СНИМКА)
Снимка: Стоп кадър/NOVA

Нана Гладуиш беше водеща на "Съдебен спор" от самото начало на предаването, чийто първи епизод бе на 3 октомври 2010 г. Тя и Жоро Игнатов бяха лицата на предаването. Но всяко хубаво нещо си има край и за русокосата водеща той настъпи сега! В последното си участие Нана се разплака и призна, че ще ѝ е много трудно занапред, но има нужда да смени посоката в живота си.

Вижте още: Феновете в шок: Дара е бременна? (СНИМКА)

Причината е съпругът ѝ Джонатан, който вече от няколко месеца живее и развива успешен бизнес в САЩ, а тя ще го последва съвсем скоро.

Новата водеща на предаването ще бъде Ромина Тасевска - съпругата на бившия футболист на Левски Дарко Тасевски.

Коя е Ромина Тасевска?

Ромина Тасевска е Мис България 2010 г. От малка тя тренира различни спортове и се изявява като част от вокална група "Бон-Бон". С Дарко Тасевски имат три деца. Ромина е панелист в предаването "На кафе" от септември 2021 г.

"Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. "Съдебен спор" е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми", казва Тасевска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама