Няма да снимат "Жената чудо 3" с Гал Гадот


Няма да снимат "Жената чудо 3" с Гал Гадот
Снимка: Getty Images

Доста зрители ще останат разочаровани, защото няма да видят любимата си Гал Гадот в ролята на Даяна Принс, тъй като студиото ДиСи не планира да разработва филм за "Жената чудо 3". Новината идва малко повече от седмица, след като актрисата обяви, че шефовете на ДиСи Джеймс Гън и Питър Сафран са заявили, че ще си сътрудничат за трета част.

Миналата седмица положителната новина за "Жената чудо 3" се сблъска със суровата реалност, поради твърденията, че такова обещание не е било дадено и не са водени разговори за нейната роля, съобщи "Variety".

Според източник, запознат със ситуацията, на Гал Гадот не са били давани никакви обещания относно нова продукция. Не е имало и конкретни разговори за това актрисата да се превъплъти в ролята в новата вселена на ДиСи. Гън и Сафран дадоха старт на 2023 г. с презентация, представяща първите заглавия от свежата им филмова линия, като "Супермен: Наследство". Вниманието им остава посветено на тези филмови проекти.

Вижте още: Дарина Павлова пръска сексапил по бански на 60 (СНИМКИ)

Гал Гадот за пръв път намекна, че филмът ще се реализира, в интервю за ComicBook. "Обичам да изобразявам Жената чудо", каза тя пред изданието. "Това е толкова близко и скъпо на сърцето ми. От това, което чух от Джеймс и от Питър, е, че ще разработваме заедно "Жената чудо 3".

Гадот каза, че Гън и Сафран са я уверили, че филмът ще се случи. "Бях поканена на среща с Джеймс Гън и Питър Сафран и това, което те ми казаха, цитирам - "Ти си в най-добрите ръце. Ще разработим "Жената чудо 3" заедно с теб. Обичаме те като Жената чудо. Няма за какво да се притесняваш. Така че времето ще покаже", заяви тя.

Първоначално по "Жената чудо 3" се работеше по време на предишното ръководство на студиото, като Пати Дженкинс и Гал Гадот трябваше да възобновят ролите си съответно на режисьор и главна актриса. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама