Новата песен на Ед Шийрън улавя същността на любовта и загубата (ВИДЕО)


Новата песен на Ед Шийрън улавя същността на любовта и загубата (ВИДЕО)
Снимка: Ани Лейбовиц/Warner Music

Ед Шийрън пусна новия си сингъл "Eyes Closed".

Той създава парчето преди няколко години. Започвайки като песен за раздяла, текстът придобива изцяло ново значение, след като Ед преживява сърцераздирателна загуба, която го кара да преразгледа и преосмисли оригиналната версия на песента за "-ʼ
". Една от песните с най-силно поп звучене от дългоочаквания му нов албум, "Eyes Closed" улавя същността на любовта и загубата, което е отразено и в официалното видео. Режисиран от Миа Барнс, видеоклипът показва Шийрън, който прекарва вечерта навън, следван от синьо чудовище – служещо като метафора за скръбта, Ед не може да се отърси от него, където и да отиде, напомняйки му за празнината, останала в живота му.

Говорейки за новата песен и видеото, певецът казва – "Тази песен е за това да загубиш някого, усещайки как всеки път, когато излезеш, очакваш да се сблъскаш с него и всичко просто ти напомня за него и нещата, които сте правили заедно. Понякога трябва да намирате начин да избягате от реалността, за да заглушите болката от загубата, но някои неща просто ви връщат обратно към нея.

Когато обмислях концепции за музикалното видео към "Eyes Closed", исках да направя видеоклип, вдъхновен от филми като "Harvey", където главният герой има въображаем приятел, който е гигантски заек, невидим за всички останали. Има и книга, която прочетох на дъщерите си, където тъгата е представена под формата на въображаемо създание. Тъгата често е нещо, което ви следва наоколо, изпълвайки стаите, в които се намирате. Можете да го почувствате и видите, но никой друг около вас не може. Затова реших да създам свое собствено голямо синьо чудовище за видеото. То става все по-голямо и по-голямо, докато започва да изпълва цели стаи и е всичко, което мога да видя, също като тъгата“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама