Новата песен на Поли Генова проби в MTV


Новата песен на Поли Генова проби в MTV
Снимка: ПР

Новата песен на Поли Генова – "How we end up" – завладя музикалния ТВ канал МTV и вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето спечели българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

Само месец след излизането на сингъла той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. "How we end up" бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас.

"Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че "How we end up" ще продължава да носи прекрасни летни спомени още дълго време, не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове", заяви Поли Генова.

Официалната премиера на "How we end up" беше в средата на юли. Парчето е създадено от световноизвестни професионалисти. Музиката е дело на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix.

"How we end up" е пилотният сингъл към новия албум на Поли – "Твоя", чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът „Твоя“ може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама