Новият "Спайдърмен" и "Еуфория" триумфираха на филмовите и телевизионни награди на MTV


Новият "Спайдърмен" и "Еуфория" триумфираха на филмовите и телевизионни награди на MTV
Снимка: Getty Images

"Спайдърмен: Няма път към дома" и сериалът "Еуфория" триумфираха на филмовите и телевизионни награди на MTV, които бяха раздадени на церемония в Санта Моника, щата Калифорния, предадоха информационните агенции.

Продукцията за приключенията на супергероя спечели наградата за най-добър филм, а актьорът Том Холанд беше отличен за най-добро изпълнение във филм. "Спайдър-мен: Няма път към дома" реализира приходи от почти 1,9 милиарда щатски долара в световния бокс-офис.

Сериалът "Еуфория" на HBO пък взе отличието на MTV за най-добро шоу, а Зендая грабна приза за най-добро изпълнение в шоу. Продукцията взе наградата и в категорията за най-добър екранен бой за сблъсъка между героините Каси (в ролята е Сидни Суини) и Мади (Алекса Деми).

Певицата Оливия Родриго беше наградена за най-добър музикален документален филм за проекта си "Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U".

Даниъл Радклиф получи отличието на MTV в категорията за най-добър злодей за участието си в "Изгубеният град", а Райън Рейнолдс грабна приза за най-добро комедийно изпълнение за "Свободен играч".

София ДиМартино получи наградата за пробив за ролята на Силви в телевизионната поредица "Локи" на "Дисни плюс". Сериалът беше отличен и в категорията за най-добър екип. Взимайки отличието си за пробив, ДиМартино сподели, че е била бременна в деветия месец, когато й била предложена ролята на Силви. Бебето й било едва на три месеца при началото на снимките на "Локи". "Това наистина означава много за мен", каза актрисата. "Благодаря на публиката. Всичко е за вас. Благодаря, че допускате Силви във въображението си".

Сред останалите отличници на филмовите и телевизионни награди на MTV се наредиха Джена Ортега (най-страховито изпълнение в "Писък"), Скарлет Йохансон (най-добър герой в "Черната вдовица"), Пупис и Змията (най-добра екранна целувка в "Кретените завинаги").

Дженифър Лопес беше почетена с приза "Поколение". Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения са се превърнали в любимци на филмовите и телевизионните зрители.

Сред предишните носители на наградата са Скарлет Йохансон, Дуейн "Скалата" Джонсън, Крис Прат, Робърт Дауни младши, Уил Смит, Сандра Бълок, Джейми Фокс, Рийз Уидърспун, Марк Уолбърг, Джони Деп, Бен Стилър, Том Круз, Джим Кери, Адам Сандлър, Майк Майърс.

"Искам да благодаря на хората, които ми донесоха радост и на тези, които разбиха сърцето ми - на тези, които бяха честни и тези, които ме излъгаха", каза Лопес, получавайки почетното отличие. Певицата и актриса отправи множество благодарности от сцената в Санта Моника. Тя се просълзи, обръщайки се към феновете, дългогодишния си мениджър и децата си за това, че "ме научиха да обичам".

"Искам да благодаря на хората, които ми дадоха този живот", каза Лопес, като добави: "Ти си толкова добър, колкото хората, с които работиш. Но ако имаш късмет, те те правят по-добър. Имах голям късмет в това отношение."

На церемонията в Санта Моника Дженифър Лопес получи и наградата на MTV в категорията за най-добра песен за "On My Way (Marry Me)".

Джак Блек беше удостоен с приза "Комедиен гений". Сред филмите с негово участие са "Училище за рок", "Джуманджи", "Свалячът Хал", "Tропическа буря" и други. Той озвучава главния герой в анимацията "Кунг-фу панда".

"Имам нужда от малко кислород", каза той, излизайки на сцената, за да получи отличието. "Комедиен гений. Хайде, бе, шегувате ли се? За какво? Не заслужавам, но ще приема", каза Джак Блек.

Водеща на церемонията беше актрисата Ванеса Хъджинс. В нея със свои музикални изпълнения взеха участие Снуп Дог, Дипло и Суей Лий, като двамата изпяха "Tupelo Shuffle" от филма "Елвис" на режисьора Баз Лурман, който скоро предстои да бъде пуснат по кината.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама