Обявиха участниците в новия сезон на "Като две капки вода"


Обявиха участниците в новия сезон на "Като две капки вода"
Снимка: NOVA

Поли Генова е първата звезда, която официално потвърди, че ще участва в новия сезон на "Като две капки вода", който стартира на 22 февруари.

Припомняме, че Димитър Рачков вече няма да е водещ на шоуто, а тази година в него ще се състезават шампионите от предишните 8 издания.

"И такаааааа, the show must go on! 🤩Много се кефя, че съм част от All Stars - новият, 9-ти сезон на “Като две капки вода” (#YourFaceSoundsFamiliar) и нямам търпение съвсем скоро отново да се превъплатя в различни образи. 🤡", написа певицата в Instagram и сподели снимки, на които я виждаме преобразена като Адел.

От Нова телевизия също съобщиха, че на сцената на "Като две капки вода" сезон 9 – Аll Stars ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

След майсторските им превъплъщения в различни образи в изминалите сезони на предаването, те ще дадат всичко от себе си, за да се справят с новите предизвикателства още по-впечатляващо.

"След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон", сподели Влади Априлов, главен сценарист на "Като две капки вода".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама