Официално: Антон Хекимян напуска bTV


Официално: Антон Хекимян напуска bTV
Снимка: bTV Media Group

Журналистът Антон Хекимян напуска bTV, където работи от близо 20 години. Това става ясно от съобщение на медията и негов пост във Facebook. Хекимян бе директор на "Новини, актуални предавания и спорт".

Вижте още: Дейвид Бекъм разказва за живота си в документален сериал (ВИДЕО)

Той стартира кариерата си като репортер, а впоследствие бе и водещ на сутрешния блок.

От съобщенията не става ясно каква е причината за напускането. От bTV казват, че оставката е "вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока".

Публикуваме поста на Антон Хекимян без редакторска намеса:

"През вече далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си посветен на журналистиката, да обичаш хората, с които те среща съдбата и да се учиш от живота на истинските хора.

Извървях дълъг път и съм благодарен на колегите, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това пътешествие. Битки, победи, радости, смях, незабравими герои, понякога сълзи, но никога съжаление. БТВ ме научи на дисциплина!

Да работиш с професионалистите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз винаги съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си. Научен съм, че трябва да се дава шанс и се радвам, че успях да дам път на много млади хора да творят и на много колеги да намерят още предизвикателства в работата си.

Битката за истината трябва да се води на всички нива - независимо от длъжността, която заемаш или професията, която практикуваш. А журналистите са онези хора в нашето общество, които следват принципа на истината безусловно.

Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е изключително трудно. Но всеки, който ме познава истински, е наясно, че обичам предизвикателствата и не се страхувам.

Докато пиша тези думи през съзнанието ми преминават лицата на любимите ми колеги и приятели в БТВ - сърцето ми е пълно. Благодаря!"

Вижте още: Радина Червенова няма да се пенсионира, завръща се на екран

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама