Огромен скандал във "Фермата": Пламен наруши грубо правилата


Огромен скандал във "Фермата": Пламен наруши грубо правилата
Снимка: Facebook

Във вчерашния епизод на реалити формата "Фермата" се случи нещо скандално. Водещият Иван влезе при фермерите, за да им съобщи, че един от участниците е нарушил правилата, което ще доведе до наказания за всички.

Пламен, който е най-сексапилният мъж във "Фермата", явно има чувства към Теодора и е решил да ѝ ги разкрие чрез тайна бележка. Синът на кмета на Ябланица заяви, че това е било шега и дори не се е сетил, че по този начин нарушава правилата на играта.

Целият скандал беше приет много остро от фермерите, а Теодора, която има семейство навън, се разплака. 

Иван разкри пред всички какво пише в тайната бележка. Върху малко листче Пламен е отбелязал номер на страницата от Алманаха, номер на реда и номер на буква от съответния ред, а поредицата от цифри образува изречението: "Целувам те по кривите палчета".

Цялата ситуация накара Любо, който е приятел със съпруга на Теди, да избухне и да нарече Пламен "предетел".

А ето и как коментира всичко самата Теодора: "Чувствам се омърсена, не съм свалила задръжките си, не съм му дала повод. Във фермата с всеки разменям една и съща прегръдка, една и съща усмивка и една и съща целувка по бузата, всичко е приятелство. Когато усетя, че някой се опитва да се доближи до мен по различен начин, среща стена"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама