Отбелязаха големия финал на "Oткраднат живот"


Отбелязаха големия финал на "Oткраднат живот"
Снимка: Нова телевизия

Медицинският сериал "Откраднат живот" по Нова телевизия постави големия финал на историята снощи. По време на ексклузивна прожекция на голям екран фенове, актьори и екип заедно изгледаха развръзката за обичаните герои в болница "Св. Анастасия". В продължение на 5 години, 11 сезона и 507 епизода зрителите проследиха житейския път на лекарите на фона на стотици медицински казуси и актуални събития, които за пореден път показаха стойността на професията.

Пред публиката Марта Вачкова, Владо Пенев, Диана Димитрова, Емил Марков, Неда Спасова, Гергана Стоянова, Александра Сърчаджиева, Моньо Монев, Филип Буков, Деси Бакърджиева заедно с режисьорите Павел Веснаков и Яна Титова, споделиха емоцията от един проект, създал приятелства и специални моменти през годините. Александра Сърчаджиева, която празнуваше своя рожден ден получи цветя и специални пожелания от колегите, продукцията и екипът на NOVA.

Звездите в поредицата се сбогуваха с нея и в личните си Instagram профили:

Неда Спасова - Кая Райкова

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги"... Не остана. Утре. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет' се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив. (Следва лирическо отклонение - спойлер за GOT, за негледалите - не четете, да не ми се сърдите после.) И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета?

Така де, пускам малко кадри (почти хронологично) от годините (а те са над две и половина) на любимата @krasena_angelova. Мисля, че не съм ги споделяла. С всичките ми "гаджета", прически, варианти в килограмите, настроения и всичкото там, което се случва на един човек за две години и половина и цял един живот за Кая."

Наум Шопов - д-р Борис Тасев

"Сега ми е малко тъжно, но само защото последните 5 години бяха страхотни! Благодаря ви за всичко! За мен беше чест."

Филип Буков - доктор Хаджихристев

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна!"

Диана Димитрова - д-р Зорница Огнянова

"Според IMDb, днес поставям рекорд за който и на мен ми е трудно да повярвам, като актьора участвал в най-много епизоди - 319 от невероятните 506 на ''Откраднат живот''! 5 години от живота ми, 8 сезона без прекъсване минаха така неусетно.... Знам, че това приключение никога повече няма да се повтори емоционално, дори и физически. Опитът, който придобих, концентрацията, приятелствата и половината диплома на уролог (шегувам се), всичко това е безценно изживяване. Но най-дълбоко в сърцето ми ще остане вашата любов, наградата която ми връчихте и споделените мигове от срещите ни. Огромно благодаря!"

Александър Алексиев - д-р Александър Василев

"На добър час на всички приятели и колеги в последния сезон."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама