Пам от "Ергенът" говори за самочувствието си след като отслабна (СНИМКА)


Пам от "Ергенът" говори за самочувствието си след като отслабна (СНИМКА)
Снимка: bTV

Eсеистката Пам Велидис може да се нареди сред най-обсъжданите дами във втория сезон на 'Ергенът" – и в къщата, и навън. Червенокосата фурия даде да се разбере, че не се притеснява от критика, защото е свикнала с негативното отношение. Това обаче нито понижава самочувствието ѝ, нито влияе на настроението ѝ.

От снимките в Instagram става ясно, че красивата Пам се е разделила с поне 10 килограма, но не заради коментарите и хейта, а защото иска "да е силна и здрава". Ето какво сподели тя вчера:

"Няма нищо лошо в това човек да има самочувствие. Не само някои хора, а всеки човек трябва да притежава здравословно самочувствие на база своята самооценка, за да се справя с всички останали оценки, които останалите ще се опитат да налепят върху него.

И не си мислете, че "пепел от рози" е само цвят. Понякога сте нежно цвете, което някой идва и иска да превърне в пепел.

Знаете ли, че на земята винаги може да има само един Феникс, едва когато той избухне в пламъци и се прероди от пепелта се появява нов, но аз мисля, че всеки човек, който носи огън се преражда като Феникс, когато се опитват да го превърнат в пепел и да убият пламъка му.

Затова горете със самочувствие в своите нежни цветове!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама