Пам от "Ергенът" с разтърсващо признание в шоуто


Пам от "Ергенът" с разтърсващо признание в шоуто
Снимка: "Ергенът"/Facebook

Закръглената Пам от "Ергенът" затвърждава образа си на любимка на зрителите и това не е никак случайно. Червенокосата фурия се превърна в посланик на всички момичета от реалния живот, които не отговарят на перфектните пропорции за визия.

Дори Пам да не успее да спечели сърцето на "ергена", то след вчерашния епизод категорично спечели сърцата на всички зрители.

Вижте още: Вижте колко е отслабнала Пам от "Ергенът" (СНИМКИ)

Докато се провеждаше "Церемония на розата", Евгени даде цветето на есеистката с думите "красива Пам". И ако за останалите момичета подобно обръщение е просто поредният комплимент, то за нея се оказа много повече.

"Всеки път по време на церемонията, когато Евгени ме вика за розата - Габи и Елисавета ми се смеят. Този път много ми хареса това, че ме извика с думите "красива Пам". Има огромно значение, защото знам колко момичета навън имат нужда да чуят, че са красиви, независимо каква форма имат в този момент", сподели Пам.

Голяма част от зрителите бяха шокирани, че дамата, която не получи роза от Евгени, беше Кристина от Бяла Слатина, която по-рано в предаването беше на романтична среща с него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама