Първа страстна целувка в "Ергенът" (СНИМКИ)


Първа страстна целувка в "Ергенът" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Зрителите ще станат свидетели на първата страстна целувка във втория сезон на "Ергенът". Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно Евгени, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март (четвъртък) от 21:00 ч. в ефира на bTV.

В сряда вечер (1 март) Евгени ще отправи специална покана към една от дамите за романтичен круиз. "Ергенът" ще отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но защо срещата няма да мине според очакванията му и каква ще бъде причината да "удари на камък" с опитите си да впечатли дамата, зрителите предстои да видят в утрешния епизод. Междувременно, главна тема на разговор за останалите момичета в имението ще бъде последната Церемония на розата и посечената "триглава ламя", от чиято "отрязана глава" според Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо ще доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

Вижте още: Вижте колко е отслабнала Пам от "Ергенът" (СНИМКА)

С появата на Наум имението ще се превърне в арена на истински танцов спектакъл. За да впечатлят Евгени, момичетата ще представят три танцови ансамбъла с различни хореографии, като ще бъдат разделени на три отбора – "Невестите от Бодрум" – красивите пазителки на българските народни танци, горещите като кубински плаж "Латина чикитас" и бели денс "Шехерезадите на Ориента". Разпределението обаче ще стане повод за напрежение между две от претендентките, между които назрява конфликт от самото начало, а ситуацията ще ескалира, след като една от тях реши да се откаже от надпреварата.

По време на вечерния коктейл една от дамите ще събере смелост да поднесе извинение на Евгени от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни, но на пръв поглед доброто ѝ намерение няма да остави равнодушни останалите участнички. Виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме. Какво ще му сподели за себе си Елисавета и защо Евгени ще стигне до заключението, че двамата търсят едно и също в любовта – не пропускайте да разберете в сряда от 21:00 ч. по bTV! Вечерта ще завърши с нова "Церемония на розата", след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги.

Вижте още: Няма да познаете Габи от "Ергенът" преди корекциите (СНИМКА)

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която момичетата ще излязат на терена, за да играят народна топка. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – "Бодрумските амазонки" срещу "Средиземноморските русалки", а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта – самият Евгени.

Ситуацията в имението отново ще ескалира, предизвиквайки сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции, а каква ще бъде причината "милото Мили" да се превърне в "студенокръвната Милица", зрителите предстои да разберат. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без роза и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама