Вижте колко е отслабнала Пам от "Ергенът" (СНИМКА)


Вижте колко е отслабнала Пам от "Ергенът" (СНИМКА)
Снимка: Пам Велидис/Facebook

Оставяйки настрана определени участнички от втория сезон на „Ергенът“, есеистката Пам може да се нареди сред най-обсъжданите дами – и в къщата, и навън. Червенокосата фурия даде да се разбере, че не се притеснява от критика и хейт, защото е свикнала с негативното отношение. Това обаче нито понижава самочувствието ѝ, нито влияе на настроението ѝ.

Вижте още: Това ли са двете финалистки в "Ергенът"

Дори нещо повече - по време на една от игрите в шоуто, Пам сподели, че не е егоистична под чаршафите, а това означавало, че прави чудесен секс. Подигравките обаче започнаха моментално, но огнената инфлуенсърка не за първи път говори открито за своята сексуална страна. Преди години в интервю за "Майко мила", Пам е споделила, че не се срамува да облича предизвикателни дрехи, нито пък гаси лампата по време на секс.

Към днешна дата, месеци след края на снимките на „Ергенът“, Пам явно е решила, че е време за промяна. Тя усилено се труди във фитнес залата, а резултатите не закъсняват и красавицата вече се е разделила с поне 10 килограма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама