Това ли са двете финалистки в “Ергенът”? (СНИМКИ и ВИДЕО)


Това ли са двете финалистки в “Ергенът”? (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Още с излъчването на пилотния епизод на “Ергенът”, зрителите започнаха да гадаят коя ще е голямата победителка във втори сезон на риалити формата. Участничка от първия сезон, Благовеста, пък издаде, че този сезон завършва благополучно и Евгени Генчев наистина среща любовта в Турция.

Вижте още: Няма да познаете Габи от "Ергенът" преди корекциите (СНИМКИ)

Разбира се, догадките започнаха да валят като майски дъжд. Мнозина твърдят, че според слухове и вътрешна информация на финал щели да се борят нежната Айлин и сексуалната Ирина.

Дали обаче Ирина е тази, която ще спечели сърцето на Евгени? Изглежда, че отговорът е "да" и за това сякаш се издаде Теа Минкова, приятелката на Наум Шопов. Тя публикува клип, в който става ясно, че с половинката ѝ ще гледат първия епизод в задушевна домашна обстановка. Компания им правят Евгени и тъмнокоса дама, която наистина доста прилича на Ирина Карабаджак.

"Както и миналия сезон издадоха победителката още преди началото. И пак с неправилен български. Лансирате рускини, украинки, хървати (в Сървайвър), бесарабски българки и т.н. На човек му писва да слуша и гледа", са част от гневните коментари в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама